0 arviota

Sveitsiläiset nakit

0 0,0 0 nakki, pekoni, sianliha
  • Sveitsiläiset nakit

Ainekset

4 annosta
12
nakkia
50 g
kermajuustoa
6 - 12 viipaletta
pekonia

Ohjeet

Tee jokaiseen nakkiin viilto pituussuunnassa ja pane viiltoon ohut juustosuikale. Kääri jokaisen nakin ympärille kokonainen tai pituussuunnassa halkaistu pekoniviipale. Lado nakkikääröt uunivuokaan ja pane vuoka 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.

Reseptitiedot
Ruokalajit
  • Pääruoat
  • Pikku- ja alkuruoat
  • Helpot & nopeat
Pääruoka-aine
  • Makkara

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
1 g
4 g
Proteiinia
18 g
71 g
Rasvaa
37 g
149 g
Kuitua
0 g
0 g
Energiaa kJ
1 703
6811
Energiaa kcal
407
1628
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit