Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaamurokakku

Fork and knife
24 Annosta
Fork and knife
24 Annosta

Ainekset

250 g
Margariinia
2 1/2 dl
Sokeria
4 kpl
Kananmunaa
3 tl
Vaniljasokeria
2 1/2 tl
Leivinjauhetta
4 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
100 g
Suklaata
1 1/2 dl
Maitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat vatkaten yksitellen joukkoon. Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään ja lisää vaahtoon. Kuutioi suklaa ja lisää taikinaan maidon kanssa. Kaada taikina tilavaan, voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan. Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia. Kakku on kypsä, kun sen reunat irtoavat vuoasta eikä puiseen tikkuun kakkuun pistettäessä tartu taikinaa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.