Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaa-banaanikääretorttu

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa
Suklainen kääretorttu maistuu yhdessä banaanin kanssa. Ripottele pinnalle appelsiininkuorta lisäämään hedelmäistä makua.

Ainekset

4 kpl
Munaa
1 dl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta

Täyte

100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
Ranskankermaa
Sokeria, vaniljasokeria
2 - 3 kpl
Kypsää banaania
1/2 kpl
Pestyn appelsiinin kuori

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota munat. Lisää sokeri ja vaahdota, kunnes seos on valkoista ja jäykkää. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sihdin läpi. Sekoita varoen.

4 kpl
Munaa
1 dl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
2

Kaada taikina leivinpaperille pellille ja tasoita pinta. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kumoa levy toiselle, sokeroidulle paperille.

3

Levitä päälle sekoitettu täyte. Viipaloi banaanit ohuiksi viipaleiksi ja nosta päälle.

100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
Sokeria, vaniljasokeria
1/2 dl
Ranskankermaa
2 - 3 kpl
Kypsää banaania
4

Pese appelsiini hyvin harjalla kuumassa vedessä ja raasta siitä kuorta mausteeksi.

1/2 kpl
Pestyn appelsiinin kuori
5

Kierrä levy rullaksi, sulje päät ja laita torttu saumapuoli alaspäin jääkaappiin maustumaan.Tarjoa kääretortut valmiiksi viipaloituna 1-2 tunnin kuluttua.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.