0 arviota

Sillijäädyke

0 0.0 0 jäädyke, parfait, silli
  • Sillijäädyke

Ainekset

4 annosta
300 g
sillifileetä, suolasilliä tai matjessilliä
0,5 dl
silputtua tilliä ja ruohosipulia
2 prk
smetanaa
0,2 tl
mustapippuria
3 dl
kuohukermaa

Ohjeet

Poista sillistä ruodot mahdollisimman tarkkaan. Silppua silli aivan pieneksi hakkelukseksi. Sekoita keskenään silli, tillisilppu ja smetana. Mausta pippurilla. Vaahdota kerma ja yhdistä vaahto silliseokseen. Lusikoi seos jäädykevuokaan tai pieniin annosvuokiin ja pane pakastimeen. Anna jäätyä muutama tunti tai yön yli. Voit tehdä jäädykkeen valmiiksi pakastimeen jo muutamaa viikkoa ennen tarjoamista. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Gluteeniton
  • Munaton
Ruokalajit
  • Lisäkkeet
Pääruoka-aine
  • Kala

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
16 g
62 g
Proteiinia
13 g
51 g
Rasvaa
64 g
257 g
Kuitua
0 g
0 g
Energiaa kJ
2 854
11415
Energiaa kcal
682
2728
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit