0 arviota

Punajuuripaistos

0 0.0 0 punajuuri, vuohenjuusto
  • Punajuuripaistos

Ainekset

800 g
raakoja punajuuria
2 rkl
oliiviöljyä
1 dl
kasvis- tai lihalientä
1 tl
timjamia
150 - 200 g
vuohenjuustoa

Ohjeet

Kuori punajuuret ja leikkaa ne lohkoiksi tai paksuhkoiksi viipaleiksi. Levitä ne uunivuokaan. Valele päälle öljy ja liemi ja sirottele pinnalle timjamia. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia ja levitä sitten juusto päälle viipaleina tai murennettuna. Kypsennä vielä 10–20 minuuttia. Tarjoa lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Gluteeniton
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pääruoat
  • Lisäkkeet
  • Helpot & nopeat
Pääruoka-aine
  • Kasvikset
  • Maitotuotteet

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Resepti
Hiilihydraatteja
56 g
Proteiinia
36 g
Rasvaa
59 g
Kuitua
20 g
Energiaa kJ
3798
Energiaa kcal
908
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit