0 arviota

Punainen possupata

0 0.0 0 pata, porsaan paisti, porsaanliha, sianliha
  • Punainen possupata

Ainekset

4 annosta
400 g
rasvatonta porsaanpaistikuutioita
2
sipulia
3
valkosipulin kynttä
0,5 dl
tomaattipyreetä
3 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
1
laakerin lehti
timjamia
sokeria
rouhittua mustapippuria
2
lehtisellerin vartta
3
porkkanaa

Ohjeet

Ruskista huoneenlämpöiset lihat pienissä erissä pannulla ja siirrä ne kattilaan. Kuori ja pieni sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota ne nopeasti pannulla. Pane sipulipalat kattilaan ja lisää sekaan tomaattipyree, vesi, lihaliemikuutio, laakerin lehti, timjami, sokeri ja mustapippuri. Kypsennä miedolla lämmöllä, kannen alla hauduttaen noin puoli tuntia. Lisää kuoritut ja paloitellut kasvikset sekä tarvittaessa vettä. Jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pääruoat
Ruokatyypit
  • Pataruoat
Pääruoka-aine
  • Sianliha

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
7 g
28 g
Proteiinia
30 g
122 g
Rasvaa
6 g
26 g
Kuitua
3 g
11 g
Energiaa kJ
880
3521
Energiaa kcal
210
842
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit