Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Poropiiras

Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta

Ainekset

Pohja:

100 g
Margariinia
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Kylmää vettä

Täyte:

2 kpl
Punasipulia
1 rkl
Öljyä
100 g
Poron kylmäsavupaistia
75 g
Valkohomejuustoa
200 g
Ranskankermaa
2 kpl
Keltuaista
1/4 tl
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita jauhot käsin nyppien pehmeän margariinin joukkoon, lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Kuori ja viipaloi sipulit, kuullota ne öljyssä pannulla. Paloittele poron kylmäsavupaisti ja valkohomejuusto. Nosta piirasvuokaan poroa, valkohomejuustoa ja sipulia. Sekoita ranskankerman joukkoon keltuaiset ja mustapippuri. Kaada seos täytteen päälle vuokaan ja paista piirasta 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.11.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.