Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaatti-kananmunasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Pinaatinlehtiä
4 kpl
Munaa
Hiukan tammenlehtisalaattia, rucolaa ja vuonankaalia tai muita erilaisia salaatinlehtiä
1 dl
Mantelirouhetta
1 dl
Hillosipuleita tai mustia kivettömiä oliiveja
1 dl
Fetajuustokuutioita
2 dl
Paahdetun vaalean leivän kuutioita
(hiukan valkosipulia)

Kastike

1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Oliivi- tai rypsiöljyä
1 tl
Pippuriseosmaustetta
(ripaus raastettua muskottipähkinää)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita ensin salaattikastike.

Jätä muutama pinaatinlehti ehjäksi ja silppua loput kattilaan. Kuumenna ne omassa mehussaan höyryttäen pehmeiksi ja jäähdytä.

Keitä munia 8 minuuttia, jäähdytä kylmällä vedellä, kuori ja halkaise.

Asettele erilaiset salaatinlehdet vadille ja muut ainekset niiden päälle. Valuta pinnalle kastike. Tarjoa heti aterian aluksi tai iltapalana.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 27.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.