0 arviota

Pihvit ja konjakkikastike

0 0.0 0 naudan filee, naudanliha, pihvi
  • Pihvit ja konjakkikastike

Ainekset

4 annosta
4
(à 180 g) naudan sisäfileepihviä
mustapippurirouhetta
suolaa
Paistamiseen:
margariinia ja öljyä
Kastike:
2 dl
ruokakermaa
1 rkl
Dijon-sinappia
3 rkl
konjakkia
2 tl
mustapippurirouhetta
suolaa

Ohjeet

Nosta pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista. Sivele pihveihin öljyä ja kääntele reunat pippurissa. Kuumenna rasva pannulla. Paista pihvejä kuumalla pannulla 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta pihvit suolalla. Nosta pihvit kuumalle lautaselle ja anna vetäytyä foliolla peitettynä kastikkeen teon ajan. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset pihvien paistopannulle ja keitä 5 minuuttia. Tarjoile pihvit ja kastike lisäkkeiden kanssa.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pääruoat
Pääruoka-aine
  • Naudanliha

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
3 g
11 g
Proteiinia
39 g
155 g
Rasvaa
12 g
50 g
Kuitua
0 g
0 g
Energiaa kJ
1 257
5027
Energiaa kcal
300
1201
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit