Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-pestolaatikko

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
(750 g) pakasteperunaviipaleita
1 kpl
(120 g) smetanaa
2 rkl
Pestokastiketta
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Maitoa

Vuoan voiteluun

Margariinia tai voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele uunivuoka rasvalla. Aseta puolet puolisulaneista perunaviipaleista vuokaan. Sekoita smetana, pestokastike ja puristetut valkosipulinkynnet keskenään. Kaada seos perunoiden päälle. Levitä päälle loput perunaviipaleet. Kaada maito päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla ensin 30 minuuttia. Nosta lämpö 225 asteeseen, kypsennä 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

112

466

10,0 g

5,3 g

3,5 g

2,0 g

0,3 g

1,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Margariinia tai voita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli