21 arviota

Perinteiset jauhelihapihvit

21 3,0 4 jauheliha, jauhelihapihvi
  • Perinteiset jauhelihapihvit

Ainekset

12 kappaletta
1 dl
korppujauhoja
2 dl
vettä tai kermaviiliä
1
sipuli
1 kpl
kananmuna
1 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria
(valkosipulinkynsi)
1 tl
paprikajauhetta
500 g
jauhelihaa

Ohjeet

1. Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon. Jos haluat pehmeää ja mietoa sipulia, hauduta sitä hetki pannulla öljyssä tai sellaisenaan mikroaaltouunissa..

2. Lisää kanamuna, mausteet ja jauheliha.

3. Sekoita taikina tasaiseksi..

4. Muotoile taikinasta pihvejä. Tee 8 suurta tai 14 keskikokoista pihviä uunipellille. Kypsennä pihvit 225 asteessa 15 minuuttia.

Reseptitiedot
Ruokalajit
  • Pääruoat
Pääruoka-aine
  • Jauheliha

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Kappale
Resepti
Hiilihydraatteja
4 g
50 g
Proteiinia
9 g
113 g
Rasvaa
4 g
48 g
Kuitua
0 g
4 g
Energiaa kJ
380
4561
Energiaa kcal
91
1090
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit