8 arviota

Palapaisti

8 0,0 2 naudan paisti, naudanliha, pata
  • Palapaisti

Ainekset

5 annosta
700 - 800 g
naudan sisä- tai paahtopaistia tai riippunutta ulkopaistia
2 - 3 rkl
margariinia tai öljyä
2 - 3 rkl
vehnäjauhoja
4 dl
vettä
2
sipulia
2 - 3
porkkanaa
1 tl
suolaa
2 - 3 rkl
ketsuppia, halutessasi
0,5 tl
valkopippuria
1 dl
kermaa

Ohjeet

Leikkaa liha ensin poikkisyin viipaleiksi ja sitten kuutioiksi. Ruskista kuutiot pieni erä kerrallaan kuumassa rasvassa. Huuhtele pannua välillä vedellä, jonka kaadat lihojen päälle pataan tai kattilaan.Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen joukkoon. Kiehauta sekoittaen. Kuori ja kuutioi sipulit ja viipaloi porkkanat. Lisää ne ja mausteet pataan. Hauduta palapaistia miedolla lämmöllä vajaan tunnin ajan, eli kunnes lihapalat ovat täysin pehmeitä. Lisää lopuksi kerma.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pääruoat
Pääruoka-aine
  • Naudanliha
Makuja maailmalta
  • Suomalainen

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
7 g
36 g
Proteiinia
32 g
159 g
Rasvaa
11 g
56 g
Kuitua
1 g
6 g
Energiaa kJ
1 091
5456
Energiaa kcal
261
1304
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit