Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynäinen broilerikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Päärynä tuo broileriin mehevyyttä ja hedelmäistä makua. Keitä broilerikastikkeen seuraksi fettuccine-pastaa.

Ainekset

300 g
Broilerin fileesuikaleita
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Chilitahnaa
1 kpl
(400/230 g) päärynäkuutioita omassa mehussa
1 kpl
(300 g) parsakaali
1 kpl
(250 g) kolmen juuston ruokakermaa
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
Tuoretta basilikaa
300 g
Fettuccine -pastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista broilerisuikaleet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla, pippurilla ja chilitahnalla.Valuta päärynäkuutioista liemi. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalin varsia muutama minuutti, ja lisää sitten kukinnot ja keitä muutama minuutti. Valuta keitinvesi pois. Nosta takaisin kattilaan varret ja osa kukinnoista.Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää kattilaan ruokakerma, broilerisuikaleet ja päärynäkuutiot. Anna kastikkeen kiehahtaa. Lisää joukkoon loput parsakaalin kukinnot, halkaistut tomaatit ja runsaasti hienonnettua basilikaa.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.