Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahtopaisti ja punaviinikastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Naudan paahtopaistia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Punaviini-balsamicokastike

2 dl
Paisto- tai lihalientä
1 dl
Punaviiniä
1 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Maissitärkkelysjauhoja tarvittaessa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria. Nosta paisti uunivuokaan ja aseta keskelle paistomittari. Kypsennä 125-asteissa uunissa, kunnes sisälämpötila on 60–65 astetta.

1 kg
Naudan paahtopaistia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2

Kääri paisti hetkeksi folioon vetäytymään ennen leikkaamista. Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä kokoon noin 10 minuuttia. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelysjauhoilla.

1 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
Maissitärkkelysjauhoja tarvittaessa
1 dl
Punaviiniä
2 dl
Paisto- tai lihalientä
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2013
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

288

1207

12,7 g

6,8 g

1,5 g

0,5 g

38,5 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Sokeria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Maissitärkkelysjauhoja tarvittaessa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli