Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenaiset silakkarullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 kpl
(60 g) hapankorppua
500 g
Silakkafileitä
1 1/2 tl
Suolaa
1 tl
Currya
2 kpl
Omenaa
1 kpl
(2 dl) ruokakermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Murskaa hapankorput hienoksi tehosilppurissa tai laittamalla ne muovipussiin ja painamalla kaulimella päältä. Siirrä hapankorppumurut laakealle lautaselle. Leivitä silakkafileet nahkapuolelta hapankorppumuruissa.Mausta silakkafileet suolalla ja currylla. Kuori omenat (suomalaisia omenoita ei tarvitse kuoria) ja poista niistä siemenkodat. Leikkaa omenat kapeiksi lohkoiksi. Nosta kullekin silakkafileelle yksi omenalohko. Kääri filee rullalle ja nosta uunivuokaan.Valuta ruokakerma silakkarullien lomaan.Paista silakkarullia 200-asteisen uunin keskitasolla, noin 30 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin värin ja ovat kypsiä.Tarjoa esimerkiksi perunasoseen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.