11 arviota

Mustikkajuustokakku

11 2,5 4 juustokakku, mustikka
  • Mustikkajuustokakku

Ainekset

10 annosta
Pohja:
150 g
margariinia
0,5 dl
sokeria
1
kananmuna
3 dl
vehnäjauhoja
1 - 2 rkl
vettä
Täyte:
500 g
maitorahkaa
200 g
ranskankermaa
3
kananmunaa
2 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
perunajauhoja
250 g
mustikoita

Ohjeet

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti. Sekoita kulhossa täytteen ainekset. Sekoita joukkoon mustikat. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun, (halk. 24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle. Paista 175-asteisessa uunissa alatasossa noin tunti.

Reseptitiedot
Ruokalajit
  • Leivonnaiset
Ruokatyypit
  • Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine
  • Marjat

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
40 g
403 g
Proteiinia
10 g
102 g
Rasvaa
15 g
152 g
Kuitua
2 g
15 g
Energiaa kJ
1 436
14364
Energiaa kcal
343
3433
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit