Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustikka-riisimuffinit

timer-icon30 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Leivo gluteenittomat muffinit riisijauhoista. Helpot kahvipöydän herkut saavat piristystä mustikoista.

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
4 dl
Riisijauhoja
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Maitoa
1/2 dl
(50 g) juoksevaa kasviöljyvalmistetta
2 dl
Jäisiä mustikoita

Koristeeksi

Tomusokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne vaahtoon vuorotellen maidon ja rasvan kanssa.

2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
4 dl
Riisijauhoja
2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Maitoa
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
(50 g) juoksevaa kasviöljyvalmistetta
2

Sekoita joukkoon jäiset mustikat. Jaa seos muffinivuokiin. Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä. Koristele tomusokerilla.

Tomusokeria
2 dl
Jäisiä mustikoita
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 14.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

194

810

4,9 g

0,7 g

32,9 g

15,1 g

0,6 g

3,5 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tomusokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli