Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustikka-marenkijäädyke

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kananmuna
1/2 dl
Sokeria
2 dl
Kuohukermaa
200 g
Pakastemustikoita
1 kpl
(60 g) marenkeja
Koristeluun pakastemustikoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata ja soseuta mustikat ja lisää munavaahtoon. Kääntele vaahdot keskenään. Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon. Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä foliolla. Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjolle kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.