Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Metsästäjänleike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Porsaan ulkofileepihviä

Leivitykseen:

3 - 4 rkl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
Valkopippuria
1 kpl
Muna
1 rkl
Vettä
1 dl
Korppujauhoja

Paistamiseen:

Margariinia ja öljyä

Sienimuhennos:

300 g
Herkkusieniä tai esim. kanttarelleja
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Margariinia
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 dl
Maitoa
1 dl
Kermaa
1 rkl
Soijaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nuiji pihvit ohuiksi leikkeiksi ja kääntele ensin jauhoissa, joihin on sekoitettu suola ja valkopippuri. Riko lautasella munan rakenne ja sekoita vesitilkan kanssa. Mittaa toiselle lautaselle korppujauhot. Kasta leikkeet munaseokseen ja kääntele korppujauhoissa. Nosta lihat hetkeksi vadille odottamaan. Valmista sienimuhennos. Puhdista sienet ja hienonna sipulin kanssa. Paista sieniä ja sipulia rasvassa, kunnes neste on sienistä haihtunut. Sekoita vehnäjauhot tasaisesti pannulle. Lisää maito ja kerma ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 10-15 minuutta. Mausta muhennos soijalla ja rouhitulla mustapippurilla. Paista leikkeet kohtalaisella lämmöllä rasvaseoksessa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoile sienimuhennoksen ja perunasoseen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.