Jauha hapankorput monitoimikoneessa. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja maito. Painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Valuta mäti tiheässä siivilässä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Sekoita tuorejuusto, kermaviili ja rahka kulhossa. Hienonna ruohosipuli tai tilli ja lisää juustoseokseen mädin kanssa. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja liuota liivatelehdet siihen. Sekoita liivatelehdet juustoseokseen ja kaada täyte hapankorppupohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä peitettynä jääkaapissa mieluiten yön yli.
Valuta mäti tiheässä siivilässä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia.
Sekoita tuorejuusto, kermaviili ja rahka kulhossa. Hienonna ruohosipuli tai tilli ja lisää juustoseokseen mädin kanssa.
Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja liuota liivatelehdet siihen. Sekoita liivatelehdet juustoseokseen ja kaada täyte hapankorppupohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä peitettynä jääkaapissa mieluiten yön yli.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.