Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marjasalaatti ja valkosuklaavaahtoa

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Helppo ja herkullinen valkosuklaavaahto maistuu marjojen kanssa. Annostele marjasalaatti jälkiruokakippoihin, lisää päälle valkosuklaavaahtoa maun mukaan ja koristele ananaskirsikoilla.

Ainekset

Vadelmia, mustikoita, mansikoita, herukoita
2 dl
Kuohukermaa
100 g
Valkosuklaata
1 rkl
Sitruunamehua
Koristeluun ananaskirsikoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna kerma kiehuvaksi pienessä kattilassa. Paloittele joukkoon suklaa ja sekoittele, kunnes suklaa sulaa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja pane sitten jääkaappiin jäähtymään. Vatkaa kylmä kerma vaahdoksi ja mausta sitruunamehulla. Annostele jälkiruokamaljoihin marjoja ja nosta päälle nokare kermaa. Koristele ananaskirsikoilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.