Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitrusmarinoitu hedelmäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(220 g) säilykeananaspaloja omassa mehussaan
1 kpl
(425 g/ 240 g) säilykepersikkaa
100 g
Kivettömiä rypäleitä

Marinadi

1 1/2 dl
Vettä
1 dl
Ruokokidesokeria
2 rkl
Sitruunamehua
Yhden limetin mehu ja hienoksi raastettu kuori
1/2 tl
Jauhettua kardemummaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kattilaan marinadin ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä 5 minuuttia. Valuta ja paloittele hedelmät. Kaada kuuma liemi hedelmien päälle. Anna jäähtyä ja siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.12.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.