0 arviota

Marinoidut paprikat

0 0,0 0 paprika
  • Marinoidut paprikat

Ainekset

4
paprikaa
3 rkl
oliiviöljyä
1
sitruunaa
0,2 tl
suolaa
0,2 tl
sokeria
2
valkosipulinkynttä
0,2 tl
rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Jos uunissa on grillivastus, kannattaa käyttää grillilämpötilaa. Puolita paprikat ja poista siemenet. Laita paprikat uunipellille leivinpaperin päälle kuoripuoli ylöspäin. Kuumenna paprikoita uunin ylätasolla 8-10 minuuttia, kunnes kuoreen on tullut mustia läikkiä. Kasta paprikat kylmään veteen ja poista kuori veitsen avulla.Suikaloi paprikat ja laita kulhoon. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinointiliemi paprikoiden päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan. Käännä palat kerran marinoinnin aikana. Tarjoa ruoan lisäkkeenä, alkupalana tai lisää salaattiin. Paprikat säilyvät useita päiviä jääkaapissa.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Munaton
Ruokalajit
  • Lisäkkeet
Pääruoka-aine
  • Kasvikset

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Resepti
Hiilihydraatteja
30 g
Proteiinia
7 g
Rasvaa
44 g
Kuitua
14 g
Energiaa kJ
2262
Energiaa kcal
541
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit