Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mariannen keksimalja

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

1 kpl
(185 g) muropikkuleipiä (esim. wilhelmiina)
4 dl
Kuohukermaa
500 g
Maitorahkaa
1 tl
Vaniljasokeria
1/2 dl
Tomusokeria
1 kpl
(2 dl) suklaakastiketta
1 kpl
(150 g) piparminttu-suklaamakeisrouhetta (marianne-crush)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Varaa iso ja laakea malja tai yksittäisiä jälkiruokamaljoja. Murenna pohjalle puolet pikkuleivistä.Vaahdota kerma. Lisää rahka, Marianne-rouhe ja sokerit. Sekoita tasaiseksi.Annostele keksimurujen päälle puolet rahkaseoksesta. Lisää puolet kastikkeesta. Lisää kerros keksimuruja ja kermarahkaa. Valuta päälle loput kastikkeesta. Tarjoa mahdollisimman pian, niin keksit pysyvät rapeina.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.