Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mantelikiisseli ja hedelmäsalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Keitä herkullinen mantelikiisseli! Kiisselin kanssa maistuvassa hedelmäsalsassa on kiiviä, ananaskirsikoita ja tummia viinirypäleitä.

Ainekset

3 dl
Maitoa
2 dl
Kermaa
1 dl
Sokeria
2 1/2 rkl
Maissitärkkelystä
1 kpl
(80 g) mantelijauhetta

Hedelmäsalsa

1 kpl
Kiivi
100 g
Ananaskirsikoita
100 g
Tummia viinirypäleitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa pinnoitettuun kattilaan maito, kerma, sokeri, maissitärkkelys ja mantelijauhe. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti välillä sekoittaen. Siirrä kiisseli jäähtymään. Kuori ja pilko kiivi. Pese ananaskirsikat ja viinirypäleet ja puolita ne. Sekoita hedelmät. Jaa jäähtynyt kiisseli annosmaljoihin ja nosta päälle hedelmäsalsaa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

387

1620

21,8 g

12,8 g

40,3 g

36,3 g

2,8 g

5,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli