Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohipullat ja katkarapukastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
1 rkl
Sinappia
2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
1 kpl
Kananmuna
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Öljyä paistamiseen

Katkarapukastike

1 kpl
Pieni sipuli
1 rkl
Margariinia tai voita
2 rkl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kalalientä
2 dl
Ruokakermaa
1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja
2 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele lohifilee ja nosta palat monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon sinappi, ruohosipuli, kananmuna ja mausteet. Aja tasaiseksi massaksi. Muotoile massasta pyöryköitä. Paista ne öljyssä pannulla miedolla lämmöllä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit pannulla rasvassa.Lisää joukkoon jauhot ja kääntele hetki. Sekoita pannuun kalaliemi ja kerma. Anna kiehahtaa. Lisää jäiset katkaravut. Keitä kastiketta hetki. Mausta sitruunamehulla ja tillillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.