1 arviota

Lehtipihvit

1 5.0 0 pihvi
  • Lehtipihvit

Ainekset

4 annosta
600 g
naudan ulkofileetä
2 rkl
öljyä
0,5 tl
suolaa
0,2 tl
mustapippuria rouheena

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Leikkaa ulkofileestä lihan poikkisyin neljä pihviä. Nuiji pihvit 2-3 mm paksuisiksi. Sileäpintaisella nuijalla saat parhaan lopputuloksen. Kuvioidun lihanuijan piikit rikkovat lihassyyt, jolloin paistettaessa lihasneste valuu pannulle ja pihvistä tulee kuiva. Paista pihvit kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin. Pihvi on valmis käännettäväksi, kun sen pintaan nousee pisaroita. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile heti maustevoin ja kasvisten kanssa.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Gluteeniton
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pääruoat
Pääruoka-aine
  • Naudanliha

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
0 g
0 g
Proteiinia
32 g
127 g
Rasvaa
13 g
52 g
Kuitua
0 g
0 g
Energiaa kJ
1 019
4077
Energiaa kcal
244
974
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit