Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lankkupihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Porsaan ulkofileetä
2 rkl
Rypsiöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Glaseerauskastike

1 dl
Cola-juomaa
1/2 dl
Ketsuppia
1/2 dl
Fariinisokeria
1 1/2 rkl
Makeaa soijakastiketta
2 kpl
Raastettua valkosipulinkynttä
1/2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa filee pituussuunnassa kolmeen osaan. Sivele lihaviipaleiden pinnalle öljyä. Mittaa glaseerauskastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta ne.

Grillaa lihat kypsiksi 3–4 minuuttia molemmilta puolilta. Sivele glaseerauskastiketta pinnoille. Nosta lihat uunivuokaan ja anna vetäytyä folion hetki ja leikkaa viipaleiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

520

2177

33,5 g

9,8 g

16,5 g

16,0 g

0,3 g

38,3 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Raastettua valkosipulinkynttä,

0,5 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli