Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmittävä kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

450 g
Maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 kpl
Pala inkivääriä
1 kpl
Porkkana
5 kpl
Keskikokoista perunaa
1 tl
Kurkumaa
1/2 tl
Mietoa chilirouhetta
1 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna kattilassa öljy ja ruskista broilerit. Kuori ja hienonna joukkoon sipuli ja valkosipulinkynnet, lisää raastettu inkivääri. Kääntele hetki, kunnes sipulit pehmenevät. Kuori ja paloittele porkkana ja perunat ja lisää kattilaan mausteiden kanssa. Kääntele muutaman kerran. Lisää vesi ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.