Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmä tomaatti-kurkkukeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kurkku
2 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Sipulia
3 dl
Tomaattitäysmehua
1 rkl
Valkoviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
3/4 tl
Suolaa
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
1 - 2 dl
Kivennäisvettä
1 rkl
Silputtua basilikaa

Tarjoiluun ja koristeeksi

1 kpl
Tomaatti
Pala kurkkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja paloittele kurkku. Huuhtele tomaatit, poista niistä kovat kannat ja halutessasi siemenet. Paloittele tomaatit. Kuori ja silppua sipuli.

Mittaa tehosekoittimeen paloitellut kasvikset, tomaattimehu, etikka ja öljy. Pyöräytä tasaiseksi. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Lisää lopuksi kivennäisvesi ja basilika.

Siirrä keitto jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa tai sokeria. Viimeistele keitto tomaatti- ja kurkkukuutioilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.