Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Currylla maustettu lihamakaronilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 dl
Makaronia
400 g
Paistijauhelihaa
4 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Valkopippuria
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Currya
5 dl
Rasvatonta maitoa
2 kpl
Munaa
100 g
Kevyttä juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois ja kumoa makaronit kulhoon. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon silputut sipulit ja valkosipuli. Sekoita joukkoon mausteet ja porkkanaraaste. Yhdistä jauhelihaseos keitettyihin makaroneihin. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Sekoita munat maitoon ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 175 asteessa tunnin ajan, kunnes maito on imeytynyt laatikkoon. Lisää pinnalle juustoraaste kypsennyksen loppuvaiheessa. Tarjoa raikkaan salaatin ja kevyen salaatinkastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.