Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Karamellibanaanit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Sokerista, kanelista... siitä on hyvä banaanijälkiruoka tehty. Paistetut banaanit maistuvat vaniljajäätelön kanssa – kaikenikäisille.

Ainekset

4 kpl
Pientä banaania
50 g
Voita
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Siirappia
(ripaus kanelia)

Lisäksi

Vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja halkaise banaanit pitkittäin. Sulata voi pannulla, lisää siirappi ja sokeri, kiehauta seos. Lisää banaanit pannulle ja paista keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa banaanit lämpiminä jäätelön kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

233

975

10,8 g

6,5 g

31,8 g

27,0 g

1,8 g

1,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(ripaus kanelia),

Vaniljajäätelöä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli