Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaneli-voisilmäpullat

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Leivo perinteistä pullaa! Kanelinen täyte viimeistelee herkut.

Ainekset

2 1/2 dl
Maitoa
25 g
Hiivaa
1 dl
Sokeria
1 1/2 tl
Kardemummaa
1 tl
Suolaa
1 kpl
Kananmuna
100 g
Sulatettua margariinia
8 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Kananmuna voiteluun

Voiteluun

1 kpl
Kananmuna

Täyte

50 g
Pehmeää voita
2 tl
Kanelia
1/2 dl
Fariinisokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon. Sekoita joukkoon sokeri, kardemumma, suola ja muna. Lisää joukkoon puolet jauhoista puuhaarukalla sekoittaen. Lisää taikinaan rasva ja alusta loppujen jauhojen kanssa taikinaksi. Anna taikinan kohota 45 minuuttia peitettynä lämpimässä paikassa.Pyöritä taikina tangoksi ja leikkaa yhtä suuriksi paloiksi. Pyörittele paloista pullia ja anna kohota peitettynä 10 minuuttia.Paina peukalolla pullien keskelle kolo. Voitele pullat munalla. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja nosta teelusikallinen täytettä jokaiseen koloon. Ripottele pinnalle sokeria. Paista pullia 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.