Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaali-sinihomejuustogratiini

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos käytät gratiiniin tuoreita kaaleja, esikeitä lohkottuja kasviksia muutaman minuutin ajan.

Ainekset

1 kpl
Pakastekukkakaalia (250 g)
1 kpl
Pakasteparsakaalia (200 g)
100 g
Sinihomejuustoa
1 kpl
Kolmen juuston ruokakermaa (2,5 dl)
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä kaalit vuokaan ja sirottele päälle murennettu sinihomejuusto. Kaada vuokaan kerma ja sirottele pinnalle hiukan korppujauhoja. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.