Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kahden juuston suippopaprikat

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

3 kpl
Suippopaprikaa
125 g
Mozzarellajuustoa
50 g
Sinihomejuustoa
3 - 4 rkl
Vaalean leivän muruja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise paprikat pitkittäin. Poista siemenet ja vaaleat osat. Täytä paprikat juusto- ja leivänmuruilla. Grillaa paprikoita miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes paprikat pehmenevät ja juusto sulaa. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

101

422

7,0 g

4,2 g

2,5 g

2,5 g

1,2 g

6,0 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 - 4 rkl Vaalean leivän muruja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli