Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kahden juureksen laatikko

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

Lanttusose

500 g
Pakastelanttusosetta
1 dl
Kermaa
1 kpl
Muna
4 rkl
Siirappia
2 rkl
Korppujauhoja
1 tl
Suolaa
Jauhettua valkopippuria

Porkkanasose

500 g
Pakasteporkkanasosetta
1 dl
Kermaa
2 kpl
Muna
2 rkl
Siirappia
2 rkl
Korppujauhoja
1 tl
Suolaa
Jauhettua valkopippuria

Pinnalle

Voinokareita
Siirappia
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta pakastesoseet edellisenä päivänä jääkaappiin sulamaan. Valmista soseet eri kulhoissa. Sekoita sulanut sose sekä muut ainekset keskenään tasaiseksi. Tee samoin toiselle soseelle. Leikkaa voipaperista pala ja jaa paperin avulla soseet eripuolelle voideltua vuokaa. Nosta päälle muutama voinokare, valuta pinnalle siirappia ja ripottele korppujauhoja. Kypsennä laatikkoa uunissa 200 asteessa 1-1 1/2 tuntia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.