Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustokuorrutetut leikkeet

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaan marinoitua pihvifileetä

Kuorruttamiseen

1 kpl
Kananmuna
1 dl
Juustoraastetta
1 dl
Korppujauhoja

Paistamiseen

Margariinia ja rypsiöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pyyhi fileestä marinadi. Leikkaa liha kahdeksaksi viipaleeksi. Nuiji palat kevyesti. Riko kananmuna kulhoon ja riko rakenne. Sekoita juustoraaste ja korppujauhot keskenään lautasella. Kasta pihvit kananmunaan ja kierittele sitten seoksessa molemmin puolin. Kuumenna rasva-öljyseos pannulla. Paista leikkeet molemmilta puolilta miedolla lämmöllä kypsiksi. Tarjoa höyrytettyjen kasvisten kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 4.8.2014
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.