Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen munakokkeli

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Munakokkeli kruunaa aamupalan. Juustoraaste tuo munakokkeliin makua ja kiinteyttä.

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Maitoa tai kermaa
1/2 tl
suolaa
Nokare margariinia
1 dl
Voimakasta juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Riko munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito tai kerma. Mausta suolalla. Sulata pannulla nokare rasvaa ja kaada munaseos pannulle. Anna kypsyä sekoitellen hetki miedolla lämmöllä.

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Maitoa tai kermaa
1/2 tl
suolaa
Nokare margariinia
2

Ripottele joukkoon juustoraaste ja anna kypsyä muutama minuutti välillä sekoitellen kunnes kokkeli on kostean kiinteää.

1 dl
Voimakasta juustoraastetta
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

195

816

12,5 g

4,0 g

4,0 g

4,0 g

16,5 g

2,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Nokare margariinia,

1 dl Voimakasta juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli