Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihapihvitoast

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tuhdit jauhelihapihvitoastit vievät nälän mennessään. Voit täyttää leivät joko valmiilla tai itse tehdyillä jauhelihapihveillä.

Ainekset

2 kpl
Ruisleipäpalaa
2 - 3 rkl
Voileipälevitettä
1 kpl
Iso tomaatti
2 kpl
Valmista jauhelihapihviä (itse tehtyä tai eines)
Oreganoa
2 kpl
Juustoviipaletta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele ruisleipien pohjaosat levitteellä. Viipaloi tomaatti. Nosta leiville jauhelihapihvit ja muutama tomaattiviipale. Mausta oreganolla. Aseta päälle juustoviipale ja ruisleipien kansi. Paahda voileipägrillissä tai vohveliraudalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

331

1385

24,5 g

8,5 g

14,0 g

2,5 g

2,5 g

12,0 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Oreganoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli