Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jälkimarinoitu paahtopaistisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Rucolapedillä tarjottava, muun muassa omenamehulla marinoitu paahtopaistisalaatti on raikas ja juhlava tarjottava vaikkapa seisovassa pöydässä.

Ainekset

350 g
Kypsää naudan paahtopaistia

Marinadi

2 rkl
Öljyä
2 rkl
Omenamehua
1 rkl
Punaviinietikkaa
2 tl
Makeaa soijakastiketta
Rouhittua rosé- ja mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Lisäksi

100 g
Rucolasalaattia
1 kpl
Kirsikkatomaatteja (200 g)
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Maustekurkkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kypsä paahtopaisti ohuiksi viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja valele paistiviipaleet marinadilla. Anna maustua tunnin ajan viileässä. Levitä vadille rucolasalaatti ja nostele päälle halkaistut tomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli ja pilko kurkut. Aseta ainekset paistiviipaleiden kanssa salaatin päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 8.4.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

179

748

9,3 g

1,5 g

2,8 g

2,5 g

1,3 g

19,8 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Rouhittua rosé- ja mustapippuria,

2 rkl Hienonnettua persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli