0 arviota

Itämainen possupata

  • Itämainen possupata

Ainekset

4 annosta
1
sipuli
7
perunaa
1 rkl
öljyä
2 rkl
currya
0,5 tl
kanelia
0,2 tl
kardemummaa
400 g
maustamattomia porsaansuikaleita
2 dl
vettä
1 prk
paseerattua tomaattia
1 prk
ruskeita papuja
3 rkl
soijakastiketta
0,5 tl
pippurisekoitusta
2 dl
turkkilaista jogurttia

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa, paista mausteita siinä hetki. Lisää porsaansuikaleet ja ruskista liha. Lisää loppuvaiheessa perunat. Lisää vesi ja paseerattu tomaatti. Hauduta ruokaa noin 25 minuuttia. Valuta pavuista liemi, lisää ruokaan. Hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Mausta. Lisää lopuksi jogurtti ja tarjoa heti.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pääruoat
Pääruoka-aine
  • Sianliha

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
44 g
174 g
Proteiinia
37 g
149 g
Rasvaa
13 g
52 g
Kuitua
13 g
53 g
Energiaa kJ
1 871
7484
Energiaa kcal
447
1789
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit