Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itämainen kiinankaali-broilerivokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

450 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Porkkana
1/2 kpl
Purjoa
Pala tuoretta inkivääriä
250 g
Kiinankaalia
1 kpl
(400 g) sweet chili -ateriakastiketta (uncle ben's)

Lisäksi:

Nuudeleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista broilerisuikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja leikkaa porkkana ohuiksi suikaleiksi. Halkaise puolikas purjo ja leikkaa viipaleiksi. Raasta inkivääri ja suikaloi kiinankaali. Lisää ainekset pannulle ja anna hetken aikaa kypsentyä. Lisää joukkoon ateriakastike, kiehauta ja hauduta hetki. Tarjoa kastike keitettyjen nuudelien kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.