Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Herne-kesäkurpitsakeitto ja piparjuurikerma

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Itse sekoitettava piparjuurikerma viimeistelee kasviskeiton. Tarjoa herne-kesäkurpitsakeitto tuoreen leivän kanssa.

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1 l
Vähäsuolaista kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
2 kpl
(à 200 g) pakasteherneitä

Piparjuurikerma

1 kpl
(200 g) ranskankermaa
1 - 1 1/2 rkl
Piparjuuritahnaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua valkosipuli.Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kesäkurpitsaa ja sipulia muutama minuutti. Älä anna saada väriä Lisää kasvisliemi ja pakasteherneet. Keitä kannen alla 10-15 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.Yhdistä ranskankerma, piparjuuritahna ja mustapippuri. Viimeistele sosekeitto piparjuurikermalla. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.