Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo valkosuklaamousse

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Keltuainen
1/2 dl
Sokeria
3 rkl
Appelsiinimehua
200 g
Valkosuklaata
100 g
Maitorahkaa
2 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumennakeltuainen, sokeri ja appelsiinimehu kiehumispisteeseen sekoitellen kattilassa. Siirrä pois liedeltä ja jatka sekoittamista, kunnes seos hivenen jäähtyy. Sulata suklaa toisessa kattilassa ja lisää keltuaisseokseen. Lisää rahka. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele varovasti joukkoon. Jaa mousse neljään jälkiruoka-astiaan ja anna vetäytyä jääkaapissa noin tunnin.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.