Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo karpalo-puolukkapaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Valmista helppo, edullinen ja erityisesti herkullinen jälkiruoka marjoista ja puurohiutaleista. Tarjoa karpalo-puolukkapaistos kuumana ja hieman pehmenneen vaniljajäätelön kera.

Ainekset

2 dl
Karpaloita
3 dl
Puolukoita
1/2 dl
Sokeria

Pinnalle:

125 g
Margariinia
2 dl
Kaurahiutaleita
2 dl
Ruishiutaleita
1 dl
Fariinisokeria

Tarjoiluun:

Vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Murskaa karpalot kulhon pohjalla. Sekoita joukkoon puolukat ja sokeri. Levitä marjaseos voideltuun, matalaan uunivuokaan. Sulata rasva, sekoita joukkoon hiutaleet ja fariinisokeri. Levitä seos marjojen päälle. Kypsennä uunissa, keskitasossa 175 asteessa 30 minuuttia eli kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Tarjoa lisänä pehmeää jäätelöä.

Miltä maistui?
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.