0 arviota

Hedelmäinen toscakakku

0 0,0 0 kahvikakku, manteli, persikka, toscakakku
  • Hedelmäinen toscakakku

Ainekset

10 annosta
Pohja
2
munaa
1,5 dl
sokeria
2 dl
vehnäjauhoja
1,5 tl
leivinjauhetta
0,5 dl
maitoa
100 g
voita sulatettuna
Kuorrutus
75 g
voita
100 g
mantelilastuja
1 dl
sokeria
0,5 dl
maitoa
1 rkl
vehnäjauhoja
400 g
säilykepurkki persikoita, päärynää tai aprikoosia

Ohjeet

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperipala, sulje vuoan reuna siten, että leivinpaperi jää väliin. Voitele ja korppujauhota irtopohjaisen kakkuvuoan reuna. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja maito-voisulaseos kevyesti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa uunin alaosassa noin 20 min.Mittaa kuorrutusaineet kattilaan. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee hiukan. Viipaloi säilykehedelmät ja asettele ne esipasitetun kakkupohjan pinnalle. Levitä toscaseos päälle.Paista vielä 200 asteessa n.10 min, kunnes pinta on kauniin vaaleanruskea.

Reseptitiedot
Ruokalajit
  • Jälkiruoat
  • Leivonnaiset
Ruokatyypit
  • Makeat leivonnaiset

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
35 g
347 g
Proteiinia
6 g
61 g
Rasvaa
21 g
212 g
Kuitua
2 g
20 g
Energiaa kJ
1 480
14799
Energiaa kcal
354
3537
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit