Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmäinen broileriwrap

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Punaista chiliä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 kpl
Pieni punasipuli
1/2 tl
Jauhettua korianteria
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Säilykemangoa, -persikkaa -tai ananasta (425 g)

Lisäksi

1 kpl
Pehmeitä tortilloja
100 g
Maustettua tuorejuustoa
Jääsalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy pannussa. Ruskista siinä broilerinsuikaleet. Halkaise ja silppua chili. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi ja punasipuli. Lisää ne sekä korianteri ja suola broilerin kanssa pannuun ja kuullota hetki, kunnes sipulit pehmenevät. Lisää paloitellut säilykehedelmät.

Hauduta kannen alla keskilämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää. Hauduta hetki ilman kantta, jos pannussa on paljon nestettä. Levitä tortilloille maustettua tuorejuustoa, rapeaa salaattia ja broileri-hedelmäsekoitusta. Kääri rullalle ja tarjoa heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

257

1073

13,8 g

6,0 g

7,8 g

3,0 g

0,8 g

24,3 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Punaista chiliä,

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Jauhettua korianteria,

0,5 tl Suolaa,

Jääsalaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli