Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hapankaali-possupata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pekoni, sipuli ja smetana antavat makua tähän mehevään pataan. Hapankaali sopii mainiosti pataruokiin.

Ainekset

4 kpl
Pekonia
400 g
Maustamattomia possusuikaleita
1 kpl
Sipuli
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Paprikajauhetta
3 rkl
Tomaattisosetta
1/2 - 1 tl
Kuminaa
1 kpl
(400 g) hapankaalia
2 tl
Suolaa
2 - 3 dl
Lihalientä
1 kpl
Smetanaa
1 tl
Sokeria halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi pekoni. Ruskista pekoni ja liha padassa. Lisää hienonnettu sipuli, murskatut valkosipulit ja tomaattisose. Kuumenna sekoitellen. Lisää pataan kumina, hapankaali, suola, lihaliemi ja smetana. Hauduta ruokaa kannen alla 30–40 minuuttia eli kunnes liha on kypsää. Tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.