Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu kasvis-halloumisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kesäkurpitsa
2 kpl
Esikeitettyjä maissintähkiä
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Keltainen paprika
Suolaa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
(150 g) halloumijuustoa

Jogurtti-minttukastike

2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 tl
Kuivattua minttua
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
Rouhittua mustapippuria
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Yhdistä jogurttikastikkeen ainekset ja siirrä jääkaappiin maustumaan 1–2 tunniksi. Huuhtele ja viipaloi kesäkurpitsa. Leikkaa maissintähkät muutamaan osaan. Huuhtele, halkaise ja lohko paprikat. Ripottele kasviksille hieman suolaa ja pirskota päälle öljyä. Grillaa kasvikset ja viipaloitu halloumi joko grillissä, parilapannussa tai uunin grillivastuksen alla pellillä kauniin värisiksi ja pehmeiksi. Tarjoa jogurttikastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

275

1152

13,3 g

4,3 g

29,3 g

12,8 g

4,0 g

5,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

1 tl Kuivattua minttua,

Rouhittua mustapippuria,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli