0 arviota

Gluteeniton täytekakkupohja

0 0.0 0 täytekakku
  • Gluteeniton täytekakkupohja

Ainekset

4
munaa
2 dl
sokeria
1,5 dl
luontaisesti gluteenitonta jauhoa (hieno jauhoseos)
0,5 dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Ohjeet

Voitele ja jauhota gluteenittomilla jauhoilla pyöreä kakkuvuoka huolellisesti.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varoen.Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 30 minuuttia.Kumoa ja jäähdytä.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Maidoton
Ruokalajit
  • Leivonnaiset
  • Helpot & nopeat
Ruokatyypit
  • Makeat leivonnaiset

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Resepti
Hiilihydraatteja
265 g
Proteiinia
33 g
Rasvaa
24 g
Kuitua
2 g
Energiaa kJ
5943
Energiaa kcal
1421
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit